Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Alanında mütehassıs ve sertifikalı eşmeçılarımızın katkıları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri dair daim eğitimlere tabi tutularak teorik detayları geliştirilmekte yapılan montajlar Yangın kapısı montaj teknikleri ve denetçi eğitimi sertifikası kâin fen personellerimiz tarafından arama edilmektedir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini çelmek yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe bakılırsa aksesuarlar da eklenebilmektedir

Fakat yangındaki ürkü anında yekten binaya yazılmak isteyen hevesli olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kızılıyoruz.

Diğer bir şense ise kapıların hepten ayan duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve kilitsiz küreksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk strüktürnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, strüktürnın tasarruf dershaneı üzere faktörler tesirli olmaktadır.

Özellikle vacip olan çıkış kapılarının kapalı başüstüneğu ve bu durumun faciayı daha da derinleştirdiği anlatım edildi.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini esenlayarak insanoğluın henüz güvenli bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

yangına Yangın Merdiveni Kapısı karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söylem belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set tenha kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Report this wiki page